Introducere despre microbi

În aceasta sectiune, elevilor li se prezinta fascinanta lume a microbilor. Mai întâi, elevii studiaza diferitele tipuri si forme de microbi si apoi examineaza cu atentie microbii folositori si pe cei daunatori. O prezentare Microsoft Powerpoint si animatia "Cât de mare este un microb?" pot ajuta la predarea acestui subiect dificil.

În cadrul acestei activitati introductive, elevii sunt familiarizati cu diferitele tipuri si forme ale microbilor prin intermediul unui joc de învatare cu cartonase.

Activitatea complementara fixeaza cunostintele elevilor cu privire la structura microbilor prin intermediul pregatirii unor postere de prezentare a cercetarii.

Ca alternativa, elevii pot sa caute informatii cu privire la istoria microbiologiei. Ei pot crea un poster pentru a ilustra o cronologie a domeniului microbiologiei.

 

 

 

 

 

border border
border

DISCLAIMER: e-Bug was developed for use in schools pre-COVID-19 and so some activities may require modification based on your school’s distancing guidelines.

Please use your judgement and tell us how you have modified the activities, or if you would like to discuss some ideas, contact e-Bug@phe.gov.uk

Do not show me again