junior banner
 

Microbo Mania

În aceasta sectiune, elevilor li se prezinta fascinanta lume a microbilor. Mai întâi, elevii studiaza diferitele tipuri si forme de microbi si apoi examineaza cu atentie microbii folositori si pe cei daunatori. O prezentare Microsoft Powerpoint si animatia "Cât de mare este un microb?" pot ajuta la predarea acestui subiect dificil.

Aceasta activitate introductiva încurajeaza elevii sa îsi foloseasca aptitudinile de observatie si imaginatia pentru a crea microbi cu ajutorul plastilinei. Prin aceasta activitate interactiva, elevii învata despre bacterii, virusuri si ciuperci, despre formele acestora si afla ca ele se pot gasi pretutindeni.

Activitatea complementara Microbo Mania fixeaza lectia predata si le permite elevilor sa decida daca microbul despre care este vorba este o bacterie, un virus sau o ciuperca!

 

DISCLAIMER: e-Bug was developed for use in schools pre-COVID-19 and so some activities may require modification based on your school’s distancing guidelines.

Please use your judgement and tell us how you have modified the activities, or if you would like to discuss some ideas, contact e-Bug@phe.gov.uk

Do not show me again