junior banner
 

Jocuri


Platforma are trei tipuri principale de joc care sunt utilizate pentru a preda aceleași cunoștințe principale ca acest pachet. Există și elementul de show cu test de întrebări care ajută la stabilirea unei legături între lumea fanteziei și lumea reală. Există și un joc de sortare a alimentelor unde jucătorii așează alimentele în locurile corespunzătoare în bucătărie, precum și o platformă de joc unde jucătorul se micșorează până ajunge de dimensiunea unui microb și învață astfel interacționând cu viruși, fungi și bacterii.

Totul despre microbi

Primele secțiuni ale jocului vizează să învețe jucătorul care sunt diferitele tipuri de microbi (bacterii, fungi, viruși) și că aceștia variază ca dimensiune și formă. Jucătorul face acest lucru prin faptul că arată fiecare tip în comparație cu celelalte. Jucătorul poate vedea că fungii sunt mai mari decât bacteriile. Jucătorul trebuie să facă poze tipului corect de microb.

Microbi utili și dăunători

I se arată jucătorului că anumiți microbi sunt dăunători. Atunci când jucătorul atinge un microb dăunător, jucătorul își pierde sănătatea în cadrul jocului. Jucătorul aruncă cu săpun către microbii dăunători pentru a-i îndepărta de pe piele prin spălare. Jucătorul efectuează o acțiune asemănătoare, aruncând „mijloace naturale de apărare a organismului” în fluxul de sânge pentru a-i distruge. Desigur, nu toți microbii sunt dăunători. Microbii „buni” din joc se încaieră cu microbii răi și jucătorul folosește Lucy Lactobacillus pentru a transforma laptele în iaurt.

Jocul de-a bucătăria

Jucătorul are la dispoziție 30 de secunde pentru a pune cumpărăturile în locul potrivit în bucătărie. De exemplu, în frigider, laptele trebuie să stea pe ușă, iar legumele în sertarele de jos. Se pierd puncte dacă jucătorul strănută pe mâncare sau dacă nu se spală pe mâni după ce a atins carnea crudă (sau după ce a strănutat). Scopul jocului este de a arăta că anumite tipuri de mâncare trebuie să fie așezate corect în bucătărie și cum strănutatul contribuie la o igienă necorespunzătoare a mâinilor care poate răspândi microbi dăunători.

Terminarea tratamentului

În secțiunea finală a jocului, jucătorul este din nou micșorat până la dimensiunea unui microb și se află în sânge luptând împotriva infecției. De data aceasta însă, este o infecție gravă și aceasta nu poate fi îndepărtată utilizându-se mijloacele proprii de apărare ale corpului. Jucătorul trebuie să transporte un tratament întreg de antibiotice la locul infecției grave. Dacă jucătorul nu termină tratamentul cu antibiotice (adică nu utilizează TOATE pastilele) atunci super infecția revine.